Home > Unable To > Unable To Communicate Directly With Plugin

Unable To Communicate Directly With Plugin

Saving is not possible at the moment.". Location for the setting I've posted above.Atlassian has another manual workaround on their status page for this. Home Legal & Copyright Notices Privacy Policy Terms of Service Photosensitive Warning RSS © Daybreak Game Company LLC. The S3 API reports: Access Denied> ERROR vagrant: Unable to communicate with Amazon S3 to download box. his comment is here

INFO warden: Recovery complete. Fix 3: (Vista/XP/7) 1. dougturner @dougturner 5 months, 2 weeks ago My business partner switched it to private. No change. Read More Here

There is another thread at http://forums.station.sony.com/eq2/...topic_id=469141 where we are discussing the issue. Ensure your IAM policy allows the "s3:GetBucketLocation" action for your bucket: arn:aws:s3::: I then updated the IAM policy as you stated (removing the forward slash and asteriks) and get This usually indicates that your user account with access key ID is misconfigured.

Then, randomly, I tried to log in a few days ago (from the standard launcher, NOT station), and it said "Unable to communicate directly with plugin". Bucket operations operate on bucket resources, so you need to not specify an object wildcard: { "Effect": "Allow", "Action": "s3:GetBucketLocation", "Resource": "arn:aws:s3:::BUCKET" } vs { "Effect": "Allow", "Action": "s3:GetObject", "Resource": "arn:aws:s3:::BUCKET/*" kusnirik @kusnirik 4 months, 1 week ago I have the same problem. Restart the computer and try the game again.

I did go to Adobe's web site and made sure I had the latest version of Flash installed but still no go. Anybody with any suggestions? eavonius commented Dec 23, 2014 Haven't touched my policy since it was working: "Statement": [ { "Sid": "Stmt1414797463000", "Effect": "Allow", "Action": [ "s3:GetBucketAcl", "s3:GetBucketCORS", "s3:GetBucketLocation", "s3:GetBucketLogging", "s3:GetBucketNotification", "s3:GetBucketPolicy", "s3:GetBucketRequestPayment", "s3:GetBucketTagging", "s3:GetBucketVersioning", https://forums.daybreakgames.com/eq2/index.php?threads/launcher-unable-to-communicate-directly-with-plugin.479167/page-2 Can't use the actual percent character.Dan RumneyDec 09, 2016I dug further.3 users, all with the same version of Chrome: A, B, CA is an admin and sees this issueB is an admin

Cheers for the suggestion tho ARCHIVED-Ilikefluffybunnies, Feb 7, 2010 #21 ARCHIVED-NZSid Guest Try logging in again now. I then closed EQ2, I went back to the folder and found a EQ2.EXE file and clicked on it. ARCHIVED-VengeanceX, Feb 7, 2010 #23 ARCHIVED-Marathax Guest VengeanceX wrote: “Station Launcher appears to be working again now. For now, suffice it to say that this was a valid indicator of the state of HA, and the “unable to communicate with UCSM controller” error I was seeing was purely

Select the START button. 2. https://wordpress.org/support/topic/unable-to-communicate-with-instagram-5/ Sign in to comment Contact GitHub API Training Shop Blog About © 2016 GitHub, Inc. ARCHIVED-Leko, Feb 8, 2010 #25 ARCHIVED-Iilfren Guest I had this issue and decided to go to the EQ2 folder and found two .exe files... I then clicked on the EQ2 Launcher and the game opened and was playable...

Seeing as I couldn’t do either of these things because of this error, I felt like I was in a bind, unable to verify the state of HA. this content He is at his happiest in front of a keyboard, next to a brewing kettle, or wielding his silo-smashing sledgehammer. Go through each username or group listed and make sure all "Allow" boxes are checked 7. Tracing route to sdkeq2-12-01.everquest2.com [] over a maximum of 30 hops: 1 <1 ms <1 ms <1 ms 2 39 ms 39 ms 39 ms 210-55-69-120.iprolink.co.nz [] 3 * *

Which hangs at "Loading Remote Manifest.." and then says it has failed. Compute (22) cisco (77) , errors (1) , firmware (3) , ha (1) , ucs (34) Share Post Twitter Facebook Google+ Matt Oswalt Matt Oswalt is an all-around technology nerd, currently The S3 API reports: Access Denied INFO warden: Beginning recovery process... weblink I normally use Station Launcher but sometime last week it started failing at the "Loading Remote Manifest" step.

the Daybreak Game Company logo and EverQuest II are registered trademarks of Daybreak Game Company LLC.

Log in or Sign up EverQuest 2 Forums Home Forums > Old Forum Archive ARCHIVED-Wingrider01, Feb 7, 2010 #20 (You must log in or sign up to reply here.) Show Ignored Content Page 1 of 2 1 2 Next > Share This Page Tweet EverQuest Framework Demo Learn Documentation Add-ons Tutorials Features Roadmap Elements Getting Started Videos Demos Docs Pro Tools Charts TouchKit TestBench Spreadsheet Designer Download Book Maven Font Icons Community Forum Blog Wiki Meetups

Could you please advise on how to fix asap?

benesch added enhancement and removed bug labels Dec 25, 2014 eavonius commented Dec 26, 2014 Hello, I updated to the latest plugin, and the error message points me in the right so this is how it went down. The “show cluster state” and “cluster lead” commands available from the CLI of the Fabric Interconnects is apparently powered by a “middle man” binary on the filesystem that works as a Sorry!

I'm stumped. All rights reserved. Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total) You must be logged in to reply to this topic. check over here However, looks like other people are having this issue too so not sure if it's with Bluehost and this plug-in has worked fine since we installed it, but suddenly stopped working

Thank you for your widget it's awesome!! The requested URL returned error: 403 Forbidden This box is hosted on Amazon S3. Check "Run this program as administrator" 4. My PC is Vista 64 whilst my Laptop is only Vista32, maybe that has something to do with it.

ARCHIVED-Arillios, Feb 6, 2010 #15 ARCHIVED-Wingrider01 Guest You could also use the normal launcher - http://launcher.station.sony.com/ there is also a link there for the support forums dedicated to station launcher ARCHIVED-Wingrider01, I closed the game. http://status.atlassian.com/incidents/mcn1l5kgjp72Bruce CannonDec 09, 2016I don't know if I have found the smoking gun for others, or a bug isolated to my instance, or my browser, or what...But here's what I found Reload to refresh your session.